Citiraj:
Autor blackshtef
It is I 
Adison je bio moj prvi komp, tamo negdje kupljen krajem 1998. i baš me iznenadilo koliko ih je danas nemoguće naći.
Zato se budem i sam okušao u ovoke, nisam ni sam 100% siguran još što bih napravio - neku retro mašinu, sleepera ili nešto treće, ali bude nešto ispalo.
Kako bude bio neki napredak, tako ću tu javljati, jer eto, živjela HR informatička era od '98. na dalje 
|
Hehe, daj im malo vremena da se priberu od šoka, pa možda dobiješ odgovor
Citiraj:
Autor Night
Dobiješ stereo. Samo je jedan ulazni 3.5mm konektor. Samo se malo razlikuje od uobičajene izvedbe. Uobičajeno je da line level signal sa PCa ide u jedan zvučnik, tamo se pojača za oba kanala i onda u drugi zvučnik ide samo taj pojačani signal. Tako je drugi zvučnik potpuna pasiva.
Ovdje line level signal ide u jedan zvučnik, tu se pojačava samo njegov kanal, a u drugi zvučnik se šalje i dalje line level (od drugog kanala) kojeg onda pojačava to drugo pojačalo.
Ovdje se vidi par detalja kao je Creative to zakomplicirao
https://www.ebay.com/itm/325429776454
|
Aha, znači ipak nisu dva ista, potpuno jednaka? Išao sam pod pretpostavkom da su oba zvučnika jednaka, i ida oba imaju stereo kabel za spajanje na Line-Out. U kojem bi slučaju trebao dva priključka ili Y adapter, a i samim time dobio dva mono zvučnika.
Ovo je fakat bizarano... Volio bih znati zašto su ovo išli raditi, jer ih je vjerojatno koštalo više nego da su stavili pojačalo u jednu kutiju, a gotovo pa sigurno mogu reći da nije zbog dobrog zvuka jer ovakvi zvučnici ne mogu zvučati fenomenalno ni da im život o tome ovisi