View Single Post
Staro 28.12.2022., 00:16   #7903
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Miki9 Pregled postova
Trekkie, apropo tvog, pomalo iznenadnog odustajanja, razumijem da katkad se dođe do zasićenja i treba si uzet koju godinu da se čovjek malo odmori od hobbya, bilokakav on bio.
Pa i nije baš "iznenadno", ovo sam najavio još prije godinu dana, i onda se nekako opet vratio natrag, malo po malo

Ali sad kad sam to rekao, moram priznati da me koštalo ... da budem potpuno iskren, imao sam više štete nego koristi od ovog hobija, i počinje mi ozbiljno zadavati glavobolju i stres, što je upravo ono od čega sam bježao kad sam se počeo time baviti. Zato se ovaj put i uistinu povlačim, iako ostavljam mogućnost da danas-sutra složim još neki (ili presložim, popravim) Adison konfu ako mi se za to pruži prilika.

U stvari, ispostavilo se da i nisam jedini fan Adisona ovdje na forumu, pa ako kolega odluči javno istupiti bude nas bilo više "opsjednutim" Adi kućištima, BTC tipkovnicama i CD-ROM pogonima Evo, baš sam danas pripremio i "stručnu literaturu" za kolegu da može uživati. Tko zna, možda ga ovo potakne i na novu Adison avanturu ovdje na forumu

Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Odite u klinac Ja sam još uvijek na W7 kada nisam u Linuxu
Citiraj:
Autor D00D Pregled postova
Bio na 7 do prije godinu i pol. A onda sam htio igrat Delores...
Win 7 ovdje, i ne planiram ikad više nadograđivati. Probao sam Win10 i mogu samo reći "katastrofa", žalosno na što je Windows pao kroz godine evolucije. Ali ovo je samo moje osobno mišljenje - naravno da ne očekujem da drugi misle isto

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 28.12.2022. u 01:23.
  Reply With Quote