Citiraj:
Autor Sn4k3
Čisto iz znatiželje, zašto ne koristiš VoLTE? Za WiFi mi je jasno, ali kad već koristiš 4G (kao i ja), zašto ne obavljati i pozive preko iste mreže? Ima li kakve koristi od toga da mob svaki put kad imaš poziv prebaciva na 3G i opet nazad na 4G kad poziv završi? Štednja baterije?
|
Nije zbog štednje baterije. Cijelo vrijeme koristim automatski 4G na Bonbonu radi data,cellmapper, grupe i socijal. Nekad prebacim na svoj A1 pa downloadam toliko.
Za poslovni imam 5G Tmobile, ali uzalud trud voltea kad mreža u banani. Još pogotovo putujem na sastanak. Ponekad primjetim poboljšanje brzine učitavanja kad ugasim volte.
Citiraj:
Autor d0X
Komična svađa, ali na ovo se moram osvrnuti. Neće ti pomoći ako ga nemaš pojma koristiti 
|
çok komik

Nisam li valjda potratio sa 19 godina staža testiranjem mobitela? Super, još tri mobitela nosim sa sobom.
Citiraj:
Autor xlr
I kvaliteta poziva je bolja na volte - barem tako je bilo na SGS7 kad sam zadnji put koristio volte i tocno sam osjetio razliku naspram non-volte poziva.
Ne vidim neku prednost nekoristenja volte-a ako ti je dostupan.
|
Bila je bolja kvaliteta od SG7edge do S10+.Nakon 2-3god i danas više ne vidim razliku pa sam ugasio. Jednostavno nemam potrebe koristiti privatni i poslovni. Pozivi brže spajaju kad sam već u dometu full signalu.
@all
Sretan Božić svima.