View Single Post
Staro 23.12.2022., 20:11   #111
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Ajde tebe makar nisu lagali, meni bi sve bilo OK samo da su makar pošteno kazali kako očekuju kašnjenje od 2-3 dana zbog povećanog volumena pošiljki. Laže me u startu email, onda me laže tracking, onda me laže šofer, onda me laže SZK. Pa šta je previše je previše.

Danas ih nisam zvao, i nekako su ipak došli po paket negdje prije 13. Još sada da ga ne izgube i biti ću zadovoljan. Imam baš neki osjećaj da ći mi presjest ovo slanje

Najzanimljivije je što sam u ponedjeljak na večer naručio hladnjak i par ventova iz ADMa. Čovjek mi ujutro pošalje mail kako će biti upućeno taj dan GLSom, pretpostavljam kako je GLS to preuzeo kod njih do 12 da bi to bilo kod mene naredni dan, u srijedu, mimo svih mojih očekivanja.

Razumijem da ja nisam ADM i da su možda poli njih pošli po cijeli kombi ili kamion pošiljki. Ali od njih paket dođe do mene u srijedu a moj je jedva preuzet u petak (u centru grada, ne neka perifrerija gdje je pola kuća b.b.), iako su oba načelno trebala krenuti u utorak. Priča o povećanom volumenu samo donekle drži vodu, zapravo se radi o tome da neki čekaju 5 dana a drugi niti jedan.

Trebao sam kolegu zamoliti da odnese paket u ADM pa neka šalje sve skupa
mkey je offline   Reply With Quote