View Single Post
Staro 23.12.2022., 17:33   #109
Prezime
Premium

Datum registracije: Aug 2013
Citiraj:
Autor skalar Pregled postova
pucanja nisu konstantna odnosno desi se 2-3 puta dnevno vrlo kratko jedino češće su kašnjenja, velim ništa se ne vidi u logu routera da bi mogao neke zaključke izvlačiti, brzina je uvijek dobra, kad "pukne veza" navodnici jer u stvarnosti nikad ne pukne skaype messenger ili viber ne mogu se spojiti ponovno po 2-5 minuta,
u recimo 2h strima recimo film bar jednom buferira po par sekundi, logiranje u netflix je recimo ok, disney nešto sporije ali hbo max traje cijelu vječnost, zašto je to tako ne može mi ni a1 tehničar reći sve prebacuju na t-com,
Cek malo, nije mi jasno o kakvom "pucanju veze" ti pricas? Jel ti pukne "laser veza" na ONT-u, ili ti puca veza na internet.
Ako je laser veza preslaba da ju ONT drzi, onda ti ONT signalizira lampicom "LOS" da je veza u banani. To mora rijesit HT.
Ako ti je ONT veza u redu, a puca ti veza prema internetu, onda to mora A1 rijesit...
Ovo sto kazes za streaming servise nema naravno nikakve veze sa HT-om, i bit ce tako dok ti to A1 ne rijesi, a sve mi se cini da u tom grmu lezi zec; jebiga, kolko_para_tolko muzike
Prezime je offline   Reply With Quote