View Single Post
Staro 20.12.2022., 00:31   #2531
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Ni paketomat nije dobro rješenje kada je Hrvatska pošta u pitanju. Danas mi je stigao paket od Conrada iz njemačke, bila je akcija -25% do 09.12. ... Uglavnom paket je MOKAR, raspao se, fali cijeli ugao paketa, 2/3 sadržaja nema ... sat vremena kasnije u stanu paket je još mokar, paket je izlijepljen naljepnicama da su unutra baterije ... strašno. Kada sam izvadio paket i vidio ga samo sam ga podigao u zrak i okrenuo prema video kameri da si posnime što su od paketa napravili. Poslikao paket i poslao Conradu pritužbu na stanje u kakvom je paket stigao i napisao da ne želim pisati prigovor Hrvatskoj pošti jer ovo nije prvi put da su po običaju usrali dostavu. Ono što fali ću kupiti na ebayu i u Bauhausu (Baterije i dijelove za robotsku kosilicu), a od njih ne kupujem ništa više dok ne promjene dostavljača za Hrvatsku, 25% skonto je ispala najskuplja dostava ... poslat prigovor Pošti putem obrazaca ili telefon = nemoguće i kada uspijete dobije odgovor u slitlu o**bi u skokovima ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote