Prošao jučer malo po Hreliću, konačno ljepši dan bio za tako nešto, no nije bilo ni bogznašto nekog ulova robe, srećom scoreao sa 10 starih Slobodna Dalmacija Dylan Dogova po nevelikoj cijeni, neću predugo objašnjavat oko toga jer to nije tematika ovog foruma.
Od hardwarea samo mi je ovo zapelo za oči:
Nekakav kabel Parellel to USB, piše kompatibilno sa win 98 i naviše
Mislio sam da su to matične unutra, no ako sam dobro shvatio ne, nego je to valjda nekakav sklop iz nekog lcd televizora (LG?)
Ovakvih NES klon konzola je bilo na još par mjesta (prije ih nisam viđao), ovo je treća, druga koju sam vidio isti izgled, ali druga marka; popularni FIRST, sjećam se tog pojma sa placeva prije 20ak godina, mislim da je cijena bila stotinjak kuna.
Teško je na webu naći ikakve podatke, jer kad se to upiše google dakako misli na pojam engleske riječi "prvi", a ne kao ime, mislim austrijske tvrtke.
Ko klinac od 6,7 god. sam želio imat čak i ovak nešto, bilošta samo da se može igrati, no starci nisu htjeli ni čut.
Dosta (neupućenih) ljudi je to tad imalo i zbog izgleda i svakojakih natpisa lažnih mislilo da imaju "super nintendo".
Što im je možda i bolje, jer za super nintendo ti trebaju cartridgei sa igrama, a ovdje su bile "predinstalirane" u konzolu, tako da s pravim SN ne bi imao što igrati, jer mislim da tržište cartridgea kod nas nit je postojalo, nit su cijene bile prihvatljive.