Citiraj:
Autor vladjan1901
Jednu subotu prije godinu, dođem u ured radit, ogladnim, naručim iz submarinea burger platim nekih 55 kn, pojedem u 3 griza i gledam se koji sam ja debil.
|
Da, otužni su. Onaj Monster je 80+kn mislim i taj me jedino ispuni kad sam gladan.
Citiraj:
Autor Feyd
Ako slučajno budete prolazili kroz Sesvete u Barrelu je odličan burger, nažalost, inflacija je odradila svoje pa je bacon 80 kuna, do nedavno je bio 69, ali nećete ostati gladni a i po kvaliteti je meni među najboljima što sam probao.
|
Dobar hint! Baš ću probati. Najveći što pamtim burger je bio double cheese u Rougemarinu. Ali oni nisu jako začinjavali meso, što mi sada fali malo kod njih.
Citiraj:
Autor Roberto
Meni je ok burger mjesto bila Šalša na Trešnjevci, fini velik burger vrlo dobrog okusa sve skupa, ali nažalost eto baš prošli mjesec stavili ključ u bravu :/
Okusom najbolji burger koji sam jeo je u Burgeraju, stvarno fantazija okusa, ali malen, još manji od submarineovog i skuplji 
Najčešće ipak burgere jedem doma. Otkrio sam u hoferu u slo angus pljeske za burger, uistinu odlične. Kad god sam tamo kupim si par kom da imam. Puno bolje od onog što se kod nas da kupiti, bilo u dućanu, bilo u većini mesnica.
Baš ih jučer ispeko.
|
Šalša je bila OK, dobri burgeri i domaće pecivo. Ali onaj WC me i danas proganja. Nisam bio nešto previše uzbuđen kad smo zadnji puta išli prije koji mjesec (možda i godina

). Onako, ok, ali kad sam probao druge sam bio onak - ok. Ima okus - definitnivno.
Nego, Hofer ? Što je to ?
Inače, ja sam probao u Spizzi kod centra Point, Spicy Smokey Burger (ili tako nešto, malo je ljutkast bio umak) i baš sam se oduševio kako je bio dobar i fin. I napokon da je bilo špeka unutra sa okusom špeka. Eto, ništa me nije oduševilo od Burgera kao taj u Spizzi unazad 2 godine.
I onda ga naručim preko dostave za ženu i sebe, tjedan dana nakon što sam jeo tamo i dođe mlak i meso jako, ne znam - stisnuto bih rekao. Bilo ga je, ali kao da je netko 400g utisnuo u 200g i zubima sam se borio da ga pregrizem

. Uglavnom, bolji je topli tamo u restoranu.