Citiraj:
Originally posted by tor
Hvala trebat će mi !!!!
|
Možda malo glupo pitanje, ali jesi siguran da ti tipkovnica radi/uključena kako treba?
I jesi siguran da nisi flashao BIOS?
Probao si prebaciti HDD na drugi kabel/položaj? [/B][/QUOTE]
Isprobao sam tipkovnicu, među prvim mogučim solucijama,
A što se tiče HD išao sam toliko daleko da sam 1. isprobao sve solucije master slave, 1. 2. ..., a ond sam čak išao na soluciju da probam spojiti dvd i ha na isti kabl i to da su oba mastera, rekoh možda kad ih ne uspije prepoznati baci me u BIOS, pa sam probao iskopčati tastaturu da mi javi da nije našao tastaturu, pa da je ukopčam i brzo del, ali ništa to ne pomaže šta god probao, a probao sam toga gro uvijek isto taj šugavi screen Fastrack ....ide drives, da mi dođe kad ga vidim da sve porazbijam!
Još nešto da na dodam, imam podosta iskustva s sastavljanjem, rastavljenjem... od 386 (bez coprocesora, pa sa) - pa do danas
I svašta sam prošao čak sam i jedan BIOS skurio (zapalio) zbog krio spojenih žica, ali ovako nešto glupo još nisam vidio i najviše me izluđuje što nemrem to srediti!
To je jednostavno za nepovjerovati! Osiječan se slično kao i kad sam kupio SoundBlaster AW64 u Njemačkoj pa mi je riknuo nakon 1 mj., a NJ. tako daleko