Za HG Spot neznam, ali Ve-Mil u Rijeci.. omg.
Ako je komponenta na lageru, onda je sve 5. Ali ako pise u cjeniku da dolazi za tjedan dana, to ti znaci 4 tjedna. Ja idem dolje ko budala 3 tjedna po graficku (kao naruceno ne..) i svaki puta mi kazu "Evo vidite ovdje pise da dolazi za tjedan dana..". Na kraju sam kupio u HG-Spotu preko dostave. : suicide
Na srecu jos nisam morao koristiti garanciju kod nijedne nase firme, tako da za sada nemam problema u tom smjeru. : cheers2
[edit] Samo da vidite kako su blesavi tamo. Ja stvarno neznam po kojem kriteriju oni zaposljavaju svoje radnike. Tamo rade neke dvije zenske koje nemaju blage veze sa kompjuterima. Svaki put kad ih nesto pitas ti kazu da pricekas da provijere a u biti odu do kolege i onda pitaju njega i onda nazad na telefon (vidio vise puta kad sam cekao nesto..). I onda kad jadnik nije tamo ti samo kazu da to neznaju. Pa ako neznaju koji qrac rade tamo?
Najgore kod njih mi je ispostava racuna. Mislim ono, dodem nesto kupiti i onda cekam 30 minuta za ispostavu R1 racuna, a trgovina prazna. Ja imam firmu i meni treba 5 min max da napravim racun. Da ne govorim o tome da nas oni vec imaju u kompu.. Bolje da stanem prije nego ih skroz popljujem. ^^