View Single Post
Staro 15.12.2022., 13:57   #1432
IHrvojeI
¯\_(ツ)_/¯
Moj komp

IHrvojeI's Avatar

Datum registracije: Sep 2016
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Ma RT je govnarija. ne da skida 50%, nego koliko sam skužio u witcheru skida 2/3 performansi. Jer ima realnije osvjetljenje i refleksije...evo iskreno ja pol toga ni ne kužim. Jedina igra koju igram sa RT je Quake 2 RTX jer je kompletno RT.
I tu čak i ima nekih pomaka u izgledu u donosu na original igru tj ima jako puno, ali onda kada se usporedi sa Q2XP modom i ne izgleda baš tako spektakularno jer mu je ovaj mod grafički ful blizu tj doslovno biraš što ti više paše, a bez RT-a i ubijanja sve i jedne grafe.
Disclaimer: Q2RTX radi odlično na 3060Ti i 1080p, zakucanih 60 FPS-a, i grafa čak i nije na 100%. Mislim da mi je u 1440p radila na nekih 55-60 FPS-a.
Uf.... teške riječi... Ne bih se složio da je govnarija nego da je, ajmo reć, preskupo. RT, volili ga mi ili ne je najveći iskorak u grafici od, valjda quake1. Totalni gamechanger.... Sad pičim po metro exodusu EE i to je nevjerojatno kako na trenutke scene izgledaju ko stvarne a vrti se puno bolje nego originalni metro. Svakom svoje ali mislim da si se ipak malo zaletio.