View Single Post
Staro 23.02.2006., 00:55   #13
m@tthew
AKA Vitez

m@tthew's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Zamijenih procove, skuzih u medjuvremenu da mi se Windozi ruse zbog sje*anih drivera od ISDN kartice. Za sada proc radi normalno na 55 stupnjeva (+-2). Sutra cu ga daviti sa FEARom i S&M-om da vidim kak dise pod pritiskom, sad vise nemam zivaca.

@Black Dragon - Sorry,ali pojma nemam di su kondenzatori (mozes mi usput i objasniti di su mi regulatori napona, ima puno toga izmedju CPU slota i AGPa :o). Ne znam zakaj svi spominju napajanje, pa kaj Chieftec nije OK? I jos je ganc novi...

@Vucko - Memorija jucer prosla 40min testiranja u S&Mu, 3 benchmarka u Everestu i Memtest. Stvarno mislim da nije to, kod frenda na ploci je isto normalno radila tokom 1h igranja Far Cry-a i u Memtestu.
Dosta rijetko mi zna bipkati (ali BIOS), sa errorom kao da je greska u RAMu, no onda zgasim komp i kad ga upalim nista ne pisti. Nije bas to konzistentno, obicno kad ode npr. grafulja onda pisti cijelo vrijeme, a ne na obroke. :o)
No isto mi se smrzano pri restartu kod brojanja memorije, pa na onoj tablici nakon toga, uvijek skuzim da je smrznut jer recimo okvir tablice ima mjestimicne hijeroglife (ovak nekaj: =======L===). Dakle ak dobijem tockice, crtice i bijele linije znam na cemu sam. :o)

@shadow - Danas mi je krepao i na FSB 100MHz, na temperaturi od 53 stupnja, u prakticki Idle modu (pauziran BSplayer, S&M nepokrenut u pozadini).Probao sam sve izbaciti, nije bilo razlike. A i nemam kaj izbaciti, LAN i zvucna su integrirane, ISDN sam maknuo, graficku promijenio, imam samo 1 keks RAMa, pa nemam bas puno varijacija na temu...

Bit cu pametniji sutra...
m@tthew je offline   Reply With Quote