Tema: Automobili
View Single Post
Staro 12.12.2022., 23:57   #64901
beli14
Premium
Moj komp
 
beli14's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2011
Lokacija: Gotham City
Postovi: 511
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Ispis na tehnickom moze napraviti vlasnik i imas uvid samo u zapise odradjene u hr, nema ispisa iz de. Ako netko fejka km onda te zapise sa stp-a uzmi sa zrnom soli - svi ce spustiti km prije tehnickog, tako jasno. Imho, bolje plati carvertical jer imas uvid u eventualne stete, zapise od strane osiguranja, a ako je imao neke karambole onda nije mogao tako lako planirati i skidanje km itd.

Isto misljenje za GDPR sam i ja imao. Bmk kako se zvao prvi vlasnik. Ja sam sa drugim vlasnikom auta dosao u ovlasteni servis, platio dijagnostiku auta itd. i odjebali su me za ta pitanja. Sutradan sam prepisao auto na sebe i opet mi nisu dali vise info - ja kao vlasnik se usetao i osobno pitao, nista telefoni, nista mailovi. Pitao sam u dva ovlastena servisa, nisam imao nikakve veze u njima. Just sayin.

Tko tvrdi suprotno, neka svom frendu da svoj VIN i neka frend nazove ili ode u servis, pita servisnu povijest i kilometraze, pokusa nesto saznati. Biti cu jako ljut ako uspiju ista dobiti
Ma jasno. Ne mislim da je sadašnji vlasnik "štelao" kilometre neko onaj ko je uvezo auto ili onaj od koga je auto kupljen da se uveze u HR.
Sumnjam da bi se itko zajebavao kod tako starog auta skidat kilometre prije tehničkog svake godine da ispis km bude manji...
Okušat ću se sa carvertical onda.

A ovo ako je bio razbijen to se hvala bogu može vidjeti bez problema. Ajd ako je malo i kozmetički to me i ne dira tolko. No vezni lim, nosač branika, gredu i slične stvari se bez problema može pogledati ako je vareno.
beli14 je offline   Reply With Quote