View Single Post
Staro 12.12.2022., 23:23   #7848
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Evo mali update, all went well i ovaj debeljko se pridruzio kolekciji...

Simpatican momak, iako malo mušićav.

Naime uglavnom se pali kako treba, i tada se ne buni previse osim oko nepodešenog clocka u BIOS-u (za divno cudo u igri je coin baterija a ne neka kvazi varta...), a povremeno se buni i baca error code za touchpad. My guess is da je neko nekaj zalijao pa se tipkovnica/touch bacaju između zivota i smrti. Nazalost nema disk tako da ga nisam uspio detaljno testirati, "zaigrao" sam na njemu DOS 6.22 - episode one (prva disketa instalacije) i memtest

Kozmeticki u prilicno je dobrom stanju, jedini nedostatak je jedan cosak koji je dobio po nosu (iako nista sto se ne bi dalo iznutra zaljepiti uz minimalne tragove na van).

Nazalost bez obzira na stanje mislim da ce ostati u stanju u kojem je te za potencijalni izložbeni primjerak, jer s obzirom da se radi o prvim modelima Thinkpada ghosting na ekranu je brutalan tako da nije bas neki gaming rig Ali sve u svemu zgodan ulov, jos je dosao i sa origigi 16V punjacem koji je identican punjacu koji dolazi sa 600E tako da ne bunim se, cijena je bila vrlo prihvatljiva
Alien_200581 je offline   Reply With Quote