Citiraj:
Autor Matijac
HT je mreža. Imam tamni način stalno uključen, geste i always on display isključeni. Oko 50 app sam stavio u stalno mirovanje koje ne koristim na dnevnoj bazi. 15 sekundi za gašenje displaya.
Možda je prerano, vidjet ćemo. Isprobati ću još ovo za wipe cacheom. Bluetooth i nfc ugašeno stalno osim kad se koriste. I 5g imam uključeno, makar na wifiju je slična stvar.
|
Ako ti je mob star manje od 7-10 dana, nemaš brige. Baterija će se značajno popraviti, samo se strpi malo... Meni je isto tako bilo sa S22U, u početku razočaranje, da bi nakon cca 10 dana baterija odjednom trajala skoro duplo. Nemoj brisati cache, nećeš time ništa postići osim ako nemaš neku rouge aplikaciju (mob ti javi ako imaš)... Samo ugasi 5g jer je stvarno nepotreban i ždere bateriju i to je to. Inače, AOD troši puno manje baterije nego prije, zbog visoke učinkovitosti ekrana ove generacije. Tako da ne radi veliku razliku u potrošnji baterije... Bateriju možeš slobodno puniti do 100% samo napravi Rutinu da ugasi tzv. Trickle charging (stalno dopunjavanje ako baterija padne na 99% dok je na punjaču). Primjer ti je ispod...