View Single Post
Staro 11.12.2022., 16:34   #5619
Dacher
Banned

Datum registracije: Dec 2022
Citiraj:
Autor mann Pregled postova
Danas gledam optimu i napokon je optima.hr dosla u stanje da preusmjerava na telemach.hr, ne automatski ali uz poruku. Jedino sto Telemach na njihovim stranicama jos nije nista napisao o nekoj vdsl ponudi dali uz kombinaciju sa eon ili ista. Ocito ce i to biti uskoro.

Nekako se nadam nekoj boljoj ponudi od ovoga sto nudi tht, a1 i slicno jer telemach uvijek predstavi dosta dobru ponudu. Pocevsi od eona, mobilnih pretplata na dalje. Zivi bili pa vidjeli.
Ono što je dobro od kad je Telemach preuzeo Optimu je podrška. Koja je sad dostupna i daleko bolja. Telefon na Optimi mi nije radio zadnjih 2 mjeseca, konstatno sam prijavljivao kvar i nikad ga nisu popravili iako su svaki put rekli da je popravljeno. Nakon što sam prijavio isti kvar u Telemachu telefon su popravili i sami umanjili račun bez da sam morao pisat prigovore (iako nikad nisam) i sl. kao što je bilo kod Optime.

Što se tiče ponude tu sam se razočarao jer ne nude ništa osim EON Trio na VDSL-u uz brzinu 20 mbita. Dok je Optima imala manje prilagođene pakete pogovoto za one koji imaju loše parice i manje dostupne brzine.
Dacher je offline   Reply With Quote