View Single Post
Staro 11.12.2022., 10:55   #20
Alfredo nr.3
Premium
Moj komp

Alfredo nr.3's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Moja situacija je sljedeća:
Bio sam na Optimi godinama i bio jako zadovoljan. Nikad problema. Cijene fer, plaćao sam brzinu 60/10 132kn. No, onda je A1 stavio Optiku i ponudio 200/100 za 139kn. Ponuda mi je bila ok i pristao sam. Uglavnom ovo su ponudili:

Telefon – NEOGRANIČEN prema svim fiksnim i mobilnim uređajima u Hrvatskoj i bez uspostave poziva
Internet - NEOGRANIČEN, brzina interneta je do 200/100 mb/s (prvih 6 mjeseci 1000/500. Potom možete ugasiti turbo brzinu ili je nastaviti koristiti za 30kn/mj, ovisno o vašim željama I potrebama)
TV – Imate tri premium paketa. SPORTSKI (svih 12 Arena), FILMSKI (Hbo, Sinestar, Sinemax...) i OBITELJSKI (Muzički, Regionalni...) snimalica 20h, mogućnost vraćanja programa unatrag 7 dana, A1 Explore TV za van, HD prijemnik, dodatni TV priključak, Youtube i Youtube Kids

Cijena našeg trio paketa koji uključuje telefon, Internet, tv iznosi 249 kn uz ugovornu obavezu od 24 mjeseca. (PDV UKLJUČEN) Uz Mozaik 219kn a sam internet uz Mozaik je 139kn/mj.

**PROMOCIJA** prvih 6 mjeseci 100% popusta na fiksnu uslugu, odnosno prvih 6 mjeseci plaćate 1 kn/mj, a preostalih 18 mjeseci je cijena 249kn, sa Mozaikom 219

Pošto sam morao platiti penale što odlazim od Optime dali su 1000kn bona u Konzumu + još dva mjeseca po 1kn(samo verbalno obećanje). Nakon što je isteklo 6mj. po 1kn nazvao sam da potvrdim još 2mj. po 1kn, no na to su se pravili da ne znaju o čemu je riječ. Napisao sam prigovor i pristali su produžiti još dva mjeseca po 1kn, no uz to su napisali da ću nakon toga internet plaćati 169kn. Napisao sam prigovor na cijenu i tražio da mi pošalje razgovore s agentom, što su odbili jer kao više nemaju. Cijenu je po njima 169 i po njima nitko mi nije rekao da je 139kn. Sada mi preostaje samo HAKOM. No, problem je što nemam snimke razgovora jer na mobu već mjeseca nemam mogućnosti snimanja, prije je bilo. U trenutku razgovora nijedna aplikacija za snimanje razgovora nije radila. Kako ste vratili snimanje? Imam REALME 9 PRO.
Alfredo nr.3 je offline