View Single Post
Staro 06.12.2022., 21:37   #673
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor Tajl3r Pregled postova
jel uopce potrebno farmanje takozvano jel to fečur igre ?pro farming simulator je onda 10/10,
igra je smeće naspram starih naslova , a moze biti dobra samo ljudima koji je sad uzmu razumljivo nesto novo,
zato netribas pisat kao strucnjak da ne zasluzuje hejt jer si tek uzeo igru i vjerojatno nemas pojma na sta je licila igra i na sta sad liči naspram starih.

Iman 95 sati odigranih jos od bete i sad cu gofno opet skinit da vidim sta su oni to popravili.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
yada yada yada pljuc ser. Gdje sam napisao da je igra bolja od starih naslova? Pa ja sam stari BF3 i BFBC2 veteran sa stotinama sati u tim igrama. Naravno da mi ova igra nije bolja od tih, niti sam to napisao.

Evo ponoviti ću, za 20 eura (koliko je bila napopustu), mislim da igra više nego vrijedi. Ima se šta raditi u njoj. Nije smeće kao na početku, siguran sam jer sam tada pomno pratio u kakvom je stanju i vidio sam sve šta su ljudi pisali.

Šta i kako ću ja farmat je samo moja stvar, ne trebaš prosipati žuć zbog toga Ako ti se ne sviđa moje mišljenje, ili napiši nešto konstruktivno, ili preskoči..

Ja odoh u gejm, ćao
picajzlaaa je offline   Reply With Quote