View Single Post
Staro 01.12.2022., 12:24   #440
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Evo pišem novi post samo da napravim bump teme.
Pred kojih pol ure mi je došao refurbished Shield, dobio sam 2017 model, ali koliko sam uspio vidjet gledajući kroz rešetku, ovaj puta sa tom dodatnom BT antenom. Najjača stvar je što je došao sa SE 7xxx i sada upravo radim ponuđeni mi update na 8xxx i mislim da ću ovaj puta tu stati, da ne idem više na 9xxx.
Kako sam pisao već, zaboravili su me i kada ih je čovjek iz supporta podsjetio poslali su mi odmah slj dan tj sada u utorak i evo dva dana kasnije, stigao shield iz Nizozemske...za 2 efin dana!
Zapakiran je bio da bude otporan na atomski udar u dve kutije sa veličine cca 3 kutije za cipele i tonom mjehurića, ugl GG nVidia, support takav da IMHO opravdava cijenu.

E da, nisam slao niš, a dobio sam i novi adapter, tako da sada ima rezervni ako mi onaj prvi krepa. Vidi se da te refurbished valjda imaju spremne pa samo šalju.

Sve u svemu sam zadovoljan i nadam se da će ovaj sada radit bez BT problema(ili bilo kakvih drugih).

EDIT: LOL, ma updateo na zadnji SE, radi to kako treba sada. :P

EDIT2: Bome se svašta izdogađalo na najnovijem SE. Od toga da mi piše da su oba BT uređaja spojena i ne rade, do razno-raznih drugih gluposti tipa da mi MXplayer odspaja USB sa filmovima i slične nebuloze....
Reko idem radit onda downgrade, morao se regat kao nv dev da skinem image za svoj shield...i na kraju mi šteka na dijelu gdje kada uletim fastboot ni win ni linux ga više ne prepoznaju (na win sam instalirao nV drivere za fboot), izludilo me, izgubio sam cijeli dan i na kraju imam samo ponovno resetiran uređaj. Pasmater.

EDIT3: Ok facepalm samo takav. Nisam uopće skužio u uputama da kada sa ADBom rebootam shield u boottloader, nakon toga se koristi fastboot, a ne adb više. Evo sada sam na 8.2.3 i za sada ne mrdam.
Cijeli postupak je dosta brz i jednostavan, čak je sve opisano i na nV stranicama...mislim da je trajalo manje od 10ak minuta.

EDIT4: Evo nakon 2 dana na SE 8.2.3 moram priznat da ne vidim tu neku turbo brzinu tj ni 9xxx mi nije bio uopće spor(ukratko, ne vidim razliku u brzini), ali za sada ostajem jer nema onih sigurnosnih govnarija sa USB stickovima i slično.
Što se BT-a tiče, kako je netko rekao ako je USB na performance/auto onda i dalje daljinski kasni i jede govna i na ovom modelu sa dodatnom antenom, ali kada je USB na compatibility onda sve radi kako treba. E a kako sam dobio taj model sa dodatnom antenom za razliku od prijašnjeg, išao sam probati da li je išta bolji, i iste one BT slušalice koje su mi prije gubile signal čim bi se udaljio 30ak cm od shielda sada uredno rade i sa 5-6 metara i kroz zidove, tako da ipak je BT signal jači, ali ga USB na performance zeza očito negdje drugdje tj remeti mu signal kakogod.

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 03.12.2022. u 17:47.
Disco je offline   Reply With Quote