pozdrav svima na forumu....
i ja sam nedavno narucio x1600 pro agp sapphire FR..
za ponudjenu cijenu ova grafa daje odlicne prefomanese i izvandrednu sliku i sve nove tehnikalije kao hdr i sm 3.0 i kako god sagledam bit ce jaca od moje sapphire 9600xt.
Sto se tice testova ati se nikad ne testira na OGL na slovima jer je opce poznato da tu ati suxa radi promlematicnog programiranja memoriskog kontrolera...I ne treba uzimati u obzir igre kao sto su ut 2003/04 ne samo sto su ogl igre neg sto se vise oslanjaju na cpu,graficka im je sporedna stvar..
a sto se FEARA-a tice ati je tu vazda pobjednik nad nvidiom radi toga sto sami kod u enginu odgovara atiejevim karticama..J a sam na svojoj 9600 xt 128 rama 128 bitna sabirnica fear igro na 1024 na medium detaljima bez soft shadowsa,sa volumtric lightom na max,fizika na max,efekti na max...
I po internom testu koji i nije neki vele pouzdan test, imao igrivih 32 frame-a.
a sto se tice onog loga n-vidie ma ono je marketinska glupost,pola onih igraja je bazirano na direct 3d-u.A opce poznato da je snaga ati-a kad je igra bazirana na direct x, tj jest na direct 3d renderiranju.