Jucer preuzeo i instalirao LG 65C2.
Unaprijed sam znao otprilike što i kako treba postaviti - ugasiti power saving i AI picture adjustments, ....
Relativno ok sam ga podesio odmah u startu.
Na prvu, nisam bio zadovoljan sa slikom.
Falilo mi je brightnessa i nisam bio zadovoljan s prikazom crnih boja. Valjda sam navikao da mi je sve što treba biti crno ubiti sivo TN i IPS gaming monitor panelima.
Danas već dosta drugačiji dojmoji. Privikao sam se na pravu crnu.
Brightnessa mi isto ne fali. Po danu ga drzim na 100%, jucer po noci na 50-60.
Jedina mana je da je dosta refleksivan. U tamnim scenama kao ogledalo. Vidim sebe, kauc i drugi kraj prostorije u TV-u.
Nisam još spojio antenu u njega jer majstor nisam kupio antenski kabel od zida do TV-a. Antena mi je na krovu zgrade. Ocekivao sam da TV ima u sebi antenu i da može pohvatati lokalne DVB-T kanale.
Nikako se ne mogu ulogirati u LG account.
Baca error da ne mogu koristiti zadani mail i trenutnu postavku lokacije TV-a. Lokacija TV-a i TV usluga je postavljena na Francusku a valjda mail prepoznaje pod HR. Mail provider je GMAIL, i u postavkama nigdje ne vidim da je stvarno postavljen na Hrvatsku ili da mogu prebaciti na FR.
Ako lokaciju TV-a promijenim na HR mogu se ulogirati u acc s istim tim mailom. Onda pak gubim dosta kanala s RakutenTV-a i slicnih usluga koje se u FR nude a u HR ih valjda nema.
Kako ovo zaobici a da zadržim mail koji vec koristim?