View Single Post
Staro 22.02.2006., 13:39   #9
m@tthew
AKA Vitez

m@tthew's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Nije stvar u pregrijavanju, eto sto kazu na netu o mojoj ploci:
"The temperature reported is most likely correct (contrary to what was previously believed). In most cases the CPU temperature reported is 10c higher than other nForce2-based motherboards. In actuality, the CPU does appear to be running that much hotter. Enabling USB 2.0 support in the BIOS will often lead to a 5c increase over USB 1.1 only being set. As well, CPU interface settings also appear to affect the CPU temperature. "

@Delta - Imam jedino jednu Alphu koja je na Athlonu 1.4 trenutacno, no ne usudim se s tim probati. Drugog coolera nemam. Paste sam izmijenio jedno 3, ova je najbolja.

@Vucko - Pasta je na procu jedva mjesec dana, tesko da se zapekla. Nije stvar u temperaturi jer se na FSB 133MHz rusi vec na 59-60 stupnjeva. A tolko bogme mora izdrzati... Probao sam sa provjetravanjem na 10 nacina, no change. Windozi su firski, Ghostano prosli tjedan sa ciste instalacije. I ne bi se mrznuo BIOS da su Windozi. Napajanje je Chieftec, to mi rekose da je kvalitetno. Frenda gnjavim kao zadnju opciju, covjek ima Zalmana "zalotanog", pa mu je je*ada to skidati...

@atha - Jesi isto dobivao BSoD ili ti se samo mrznuo komp? Jer inace kad se proc pregrije ili se komp zgasi ili se resetira ili se jednostavno smrzne. Ne sjecam se da sam ikad dobio BSoD zbog pregrijavanja...
Cooler je cist, no danas cu sve to rastaviti jos jednom, da budem ziher.

Zasto nitko ne kaze da je maticna, na nju imam garanciju!!!?! (na proc ne)
m@tthew je offline   Reply With Quote