Citiraj:
Originally posted by K82
Kao prvo nisam ja imao nikakvu namjeru pljuvat po tome sto si napiso.sory
Drugo na ovom forumu sam zato da saznam nesto vise od vas koji ofkors znate puno vise od mene i nemam nikakve *ebene namjere svadjet se s nekim..(s tobom ili s bilo kim)
A ovo za sandru sto si napiso nevjerojatno al bas sam to htio pitat. Kako da zakljucam AGP na 66 i PCI na 33 sabirnicu. ajd pliz help sto prije i kako da provjerim u sandri napr. koje su vrijednosti
|
ok..ali nemoj se onako postavljati..pokusavam objasniti da je to sa time velika zabluda i zbunjuje...i kao sto sam napisao na pocetku nisi ti jedini...naime sjcam se i tipa koji je pricao o asusu nf2 ploci i o tome kako je digao proc do 2200+ ili 2320+...ne zelim nikoga vrijedati ...
nemam sis chipset ali kod via chiposeta je bila fora sa omjerom fsb-a/pci-a/agp-a naime imao sam postavke 4/1/2 i 5/1/2..odnosno ako stavim 4/1/2 onda na fsb-u 133 je pci na 33 a agp na 66..a 5/1/2 je za fsb 166 da bih imao 33 pci i 66 agp...ako stavis 4/1/2 na fsbu 166 onda ce ti pci biti na 42 a agp na 84..i to je meni sandra krivo javljala...naime meni je omjer bio 5/1/2 a ona se ponasala kao da je 4/1/2..a nije bas da bih htio furati graficku na 84 mhz ili zvucnu na 42....
naravno ako stavis fsb na 180 pri omjeru 5/1/2 onda ce ti pci biti 36 a agp na 72..fora je u tome da nf2 nema te probleme posto ima pci lockan na 33 a aagp mozes lockati na koliko zelis...ja sam stavio na 66 afkors...
rado bih ti pomogao ali sis-chipset nisam imao priliku niti vidjeti na djelu....nadaj se da ti neko drugi moze pomoci....