View Single Post
Staro 17.11.2022., 23:19   #3125
nansale
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2013
Lokacija: zagreb
Postovi: 154
Citiraj:
Autor ringoffire2017 Pregled postova
Pozdrav ekipa,posebno Garminovci.

U potrazi sam za satom koji bi me dobro služio u šetnji,laganom planinarenju i sl.U masi Garmin satova sam se pogubio. Ukratko,interesira me solidan sat za šetnje i ležernije planinarenje,eventualno fitness.Također bi htio i da ima mogućnost NFC plaćanja zbog praktičnosti.Preferiram Garmin jer već imam bike computer i sviđa mi se detaljnost njihove aplikacije.Trenutno koristim Amazfit pace koji me super služi već nekoliko godina,ali mi je Garmin želja.Ne bi išao s cijenom iznad 2000 kn,ako je to uopće moguće za ono što tražim.

Gledao sam malo Vivoactive 4 i Venu modele koji mi se čine skroz ok. Zbog garancije i obročne kupnje gledam trgovine u Hrvatskoj pa ako imate neku dobru akciju navedenih satova, slobodno proslijedite.

Hvala!
Sorry na quotu ali post kao da sam ja pisao 😊..korisnik Pacea cca tri godine ali pomalo zeza prilikom sportskih aktivnosti a i ne dobivam notifikacije niti mi oznaci dolazni poziv, btw neznam kako tebi radi?

Prilikom bicikliranja koristim Edge i Variu pa gledam u smjeru Garmina, isto Vivoactive ili Forerunner 745..uglavnom pratim dalje!
nansale je offline   Reply With Quote