Citiraj:
Autor Trekkie4
Čekaj, kabel za struju sa standardnim IEC priključkom? Pa jel ga nisi mogao jednostavno prespojiti, ukopčati novi?
Vezano za vodu, vidio sam ovdje na forumu da ekipa pere CRT u praonici automobila, pod pritiskom i sa deterdžentom...  Stoga sam i više nego siguran da bi se dao posušiti i da bi radio normalno.
|
Sad sam se podsjetio na svome, da, nije kabel za struju, jer se njima može ukloniti, nego valjda VGA kabel, kak to rješit odrezano neznam.
Btw. to me zaintrigiralo pa sam svog išao baš danas rastavit, nakon pol sata il dulje pokušavanja skidanja kućišta i iskasapljene sa šarafcigerom lijeve strane gdje nije htjelo popustiti - sad mi je fino sve oštećeno da se podsjetim da
svako dobro djelo ima svoju cijenu (desna se bez problema odvojila jer je dio koji je držao iznutra puknuo još prije od starosti),
ajde barem smo ga najzad uspjeli očistiti od 20godišnje prašine! (sad je spreman za sljedećih 20 godina

)
Baš sam se zainatio jer kad sam već krenuo u taj poduhvat nisam htio bez da ga rastavim, iako je bilo na rubu da prejako potegnem i sve pukne - to mi je najgore kod takvih stvari gdje neznaš jel ti moraš jače potegnut pa popusti, ili si previdio neki dio koji nije otpušten, ili pak dobro sve radiš ali se samo od sebe od starosti zapeče.
Za pranje vodom neznam, ima iznutra tu neku oplatu metalnu,
šilt kak bi vjerojatno seoski 'rvati rekli, i to bi zaštitilo možda od kiše za prvu ruku, no ak voda uđe ispod toga i ne osuši se (a nema se kak osušit tak sa svih strana zatvoreno), kod paljenja mi se čini da bi nešto sigurno gadno riknulo.