Citiraj:
Autor Alien_200581
Imam 3 komada tako da sam miran do penzije 
|
Nikad nije dosta, valjda i sam znaš!
Citiraj:
Autor Alien_200581
Jedan zahvaljujuci tebi a drugi isto preko kolege tu sa foruma plus treci od Roy-a, i sve je to super ali da nemam tavan i zivim samo u stanu bio bih spreman iskeširati konkretnu lovu za nekaj kaj je manjih dimenzija a dobro glumi CRT  A ovom sa slike svaka cast ak ima mjesta di drzat to, iako mislim da je ovo vec zesci hoarding. Da upali jedan i tera ga 24h upaljenog sumnjam da mu zaliha ne bi potrajala 20 godina dok ih ne bi sve pobio.
|
Da da, sjećam se Zamzunga. Lijepa mrcina, iako si osobno nikad ne bih poželio 19-icu iz očitih razloga. Ali da imam dovoljno prostora, zasebnu prostoriju i stol ... apsolutno, zašto ne? Bilo kako bilo, drago mi je da smo to uspjeli realizirati
Vezano za fotku, nadam se samo da (Focus?) ima pojačan stražnji ovjes. Baš sam jednom prilikom razgovarao sa Borgyem, i komentirao da ako ovako nastavimo svaki put kad dođe u Zg, bude morao pojačati stražnji ovjes kako mu se auto ne bi vukao po cesti. To je izgleda zajednički problem svih nas retro hardveraša
Citiraj:
Autor Alien_200581
Mozda je malo fulana publika u retro hw temi (ipak je ovo novi hw a dio šarma je da je staro), ali siguran sam da bi se generalno naslo dosta ljudi koja bi vrlo radi kupila ovakav monitor u kompletu sa nekakvim malim kompom velicine netbuka (npr zakacenim sa straznje strane monitora ili da je zguran negdje di ne smeta), pod uvjetom naravno da netko konacno uspije kvalitetno replicirati starije OS-ove i da u njima sve radi kako treba.
Ali vjerovatno nazalost nis od toga jer je trziste premalo, vecina "gamera" danas špana Fortnite 
|
Ne znam baš... Ja i dalje kažem da je prava stvar nezamjenjiva. Kakvi LCDi, virtualni kompovi i ostale gluposti, original je UVIJEK najbolji!