Citiraj:
Autor Alien_200581
Ne bas, koliko sam skuzio manje je replacement a vise nabrijani LCD koji oponasa CRT u određenoj mjeri
Ima tu puno potencijalnih primjena koje zvuce zanimljivo (bar meni), od manjeg zauzeca prostora, do hrpe konektora i ostalih cudesa koja se spominju. A kako se dostupnost kvalitetnih (i da su u dobrom stanju naravno) CRT-a smanjuje iz dana u dan, ne bih se bunio na alternativu. Znas i sam kako je (ne)uspjesan popravak CRT monitora u 21vom stoljecu. Cak i da se nađemo na pola puta između CRT-a i LCD-a, po meni super. Kako je krenulo, za 10 godina ne da ne bu bilo CRT-a za udomljavanje nego budu se još kupovali za neke divlje cifre 
|
Ovo je istina, eto nisam nikad uspio popraviti onaj moj Shamrock, ostao je u istom stanju u kakvom je i bio - manjak dijelova i drugih jedinica je učinio svoje
Ali evo savjet tebi i svima koji prate. Ako želite kvalitetan CRT, uzmite si Adi. Imam dva komada MicroScan-a, oba modela 4P (15"), i to izgleda fantastično! Ne govorim o samom monitoru već o slici na ekranu, boje kontrast i refresh rate je fenomenalan. Znam buljiti u njega satima bez glavobolje ili mučnine koju obično imam sa nekim CRT ekranima, i sudeći po onome što sam našao online nisam jedini koji tako misli. Ovaj tip sa fotke ispod ih je nahrdao pun prtljažnik (19 komada za 100€), uvijek se traži jedan više!