View Single Post
Staro 16.11.2022., 17:48   #7684
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Miki9 Pregled postova
To je to, to je taj Polaris logo.
Mislim da je bio ili na onom polukrugu na vrhu zgrade, ili sa strane, al ugl. već ga min. desetak godina nema.

Guglanje, da, ne pronalazi rezultate, (osim nekog opremanja suda u Vukovaru još iz 98.)
al to je ono prokletstvo, da se stvari prije interneta (i koje nisu na) percipiraju ko da nisu postojale maltene, pojeo ih je zaborav, uvjeren sam da se u nekim starim tiskovinama čak i ne informatičkim, bi mogle nać reklame. No, npr. u popularnim Hackerima post 1998. i nema uopće oglasa njihovih, neznam jesu li tad možda neki drugi časopis preferirali il pak nešto treće.

Ovo s akcijom (zanimljivo, i na ovom ovdje što si stavio, akcija kao za učenike) je bilo na nekom flyeru il letku, 3 il max. 4 konfiguracije su bile navedene u rasponu od 10-20 kn "dnevno", najjeftinije su bile ofc celeroni.

Mislim da baš taj celeron kolko sam površno istražio, se u odnosu na neke druge pa i jače tipa 333, bolje overclockao jer je te neke parametre bitne imao dobro raspoređene, a rezultat je bio dobitak procesora ekvivalentnog koji je 3,4x bio skuplji.
No, npr. u to doba kad bi čitao o tim procesorima, uopće takve stvari nisam znao ni razumio, al vjerujem i da mnogi drugi jer nisu informacije bile toliko iskristalizirane ko sad nakon 20 godina internetskog inputa korisnika i stručnjaka iz inozemstva
Hmm, možda onda čak i stavim Celeron 300A. Imam jednog (za kojeg sam mislio da je 333) ali mu budem morao promijeniti cooler, tvornički Intelov je bolji od onoga što je trenutno gore

Vezano uz Polaris (Adison), vjerojatno govorimo o entry-level mašinama tipa Aurora, Multimedia Hit 15 i/ili Multimedia Hit Duo

Jači modeli tipa Open Space & Star Gate su definitivno bili Pentiumi, moj Open Space je bio PII 350.
  Reply With Quote