Citiraj:
Autor ansha
Izmisljas jer nemas vlastito iskustvo vec samo internetsko rekla-kazala. Ja ti kazem da sa 3080 12GB nemam problema lockat 60fps na 1440p BEZ DLSS-a...
|
Tak ja mogu reć da je ovo tvoje rekla kazala i vrtimo se u krug. Ostaje to da je igra jako zahtjevna i da radi slabo jer je postalo normalno da se pali DLSS. To se uostalom i najavljivalo kod onih pametnijih. Nvidia će probati postići da igre sa DLSS-om rade normalno a bez njega nikako, logično.
Citiraj:
Autor ansha
Isto ne kuzis sta znaci optimiziranost posto je ovo jedna od optimiziranijih igara. Optimiziranost i nezahtjevnost nisu jedno te isto.
|
Ok, onda je igra koja na PS5 (koji se reklamira kao 60fps konzola) radi na otužnih 30 fpsa (po tvojim riječima) optimizirana

Nema mi smisla baš ova rasprava, EOD od mene.
Citiraj:
Autor Brko
Zaključak ovog pomalo i bezobraznog ranta je - PR sranja svih kompanija su, kako i piše - sranje, od koje god dolazi, Intel, nVidia, AMD, Apple... O uspješnosti proizvoda govore prodani primj
|
Ej Brko, lijepo je vidjet da si živ a nadam se i zdrav

Ima nas ovdje starijih prdonja koji se dobro sjećamo kako je AMD izgledao i što je radio dok je gazio P4 sa Athlonom 64 i kako su muzli pare sa FX Athlonima 64 itd.
Ovdje ima malo previše ljudi koji imaju po 4 banke a stavove tipa Intel je zla kompanija, a AMD brine o korisnicima, to su priče za male djecu. Svaka kompanija gazi koliko joj to tržišna pozicija i proizvod dopuštaju.