View Single Post
Staro 14.11.2022., 16:11   #17781
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor tascam Pregled postova
Ma pusti ga.Oleda vidio nije a godinama laprda jedno to isto.Megatama ga je poklopio na bug forumu,pa tu trokelja.Burn in viise nitko ne spominje pitaj sw zasto .Kod mene je brightness na 50 od mogucih 100.Velis qd oled.To je jos u fazi kojoj je bio wrgb oled 2015 godine a cijena je skoro duplo visa od obicnog oleda.Samsung ne racunam
Naravno da nisam vidio oled, zato jer ga nemam, odnosno nemam iskustva s njima, sve kaj znam, a to je, čitanjem tuđih dojmova odnosno gledanjem yt kanala.

Da se razumijemo, svaka telka ima pros i cons, pa tako i oled, a kolko čitam situacija se popravila po pitanju oleda, al ima još par stvari koji me zanimaju..

Ne znam kaj ti to znači "laprda jedno te isto".. Poklopio me s čim točno.
Malo prikoči, nema potrebe za tim, kak ti veliš, "laprdanjem"

Sa miniled nemam iskustava, zato sam došao po informacije a i on je jedini odgovorio na pitanje; povući ću paralelu sa FALD telkama, gdje se navodi da su razlike male, uglavnom, miniled mi je još neistražena zona.

Pa QD-OLED, kolko sam čitao, ispravlja mane svjetline ekrana u odnosu na oled telke, e sad, kolko je to primjetno u praksi, oko toga se da diskutirat, recenzenti vele da ima razlike..

Koji oled tv imaš?

Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Haha, ako te ove vrijednosti za LCD zadovoljavaju, BILOKOJI Oled (pa i entry LG A1) to nadmasuje bezjebemti... Uopce ne kuzim kaj tebe onda brine svjetlina Oleda kad gledas sliku na cca 200-300 nits-a
Na yt ima baš podešavanja za XE9005 seriju (rtings) pa sam se prema tomu vodio, pa i otud brightness na 20..

Nije da me brine, ali, vele da oled ima slabije osvjetljenje u odnosu na lcd tv..
Morat ću skočit do nekog dućana i baš malo pogledat, kak to u praksi radi..
A i glossy ekran mi baš ne sjeda najbolje, al izgleda opet da to ovisi od telke do telke..

Bome, ovaj sony oled je neloš tv..

https://www.youtube.com/watch?v=ZWkjB3FHpzQ
zvonac je offline   Reply With Quote