View Single Post
Staro 20.03.2003., 23:25   #19
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by K82
a ajde ti svrtane meni lijepo reci koji je to onda tvoj procesor a???
hm... 2100+ joj ne on je sada 2700+ Po toj tvojoj spiki kada oc-as proc na neku vrijednost on uopce nema te vrijednosti(preformanse)kao kad si ga kupio na default frekvi...
lijepo sam pokrenuo sandru i dobio gotovo indenticne rezultate kao sa "pravom" 2200-om. onda ni ti nemas 2700+ nego neki deseti proc

obozavam ljude koji neznaju o cemu pricaju....mogao si me pitati za postavke proca pa onda pljuvati....prvo moj proc je po defaultu 13x133 a dignut je na 13x166..tako da ne lupas u prazno...neznas me i ovdje si novi...procitaj rasprave kada sam pricao o tome pa mozda shvatis....

a inace ovaj proc je frend rucno birao iz kutije proceva..uzimao ga je sebi a zakljucio da mu ne treba odmah prvi dan..i dao meni...tip zna sve serije proceva u zadnjih pa godina od amd-a i trazio je da bude iz jedne od tri hebene serije (koje su mu do tada bile poznate)

vjeruj i dalje sandri...meni je priustila toliko sokova...naime na abit kx7-333 mi je citala pci da je na 42 umjesto 33...i agp da je 84 umjesto 66..pa ti i dalje uzivaj....a rezultati u sandri su toliko umjetni da 3dmark 2003 joj nije ni do koljena....jedino je dobar burn-in wizard iako sam nasao i boljih...
msvrtan je offline   Reply With Quote