View Single Post
Staro 13.11.2022., 17:08   #439
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp
 
Disco's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Rijeka
Postovi: 4,490
Evo odorbili mi RMA i poslali instrukcije i odmah gotove naljepnice sa adresom. Objasnili su mi da je to već plaćeno i ide na njihov račun, šaljem samo i isključivo sam shield, bez kablova i ičeg drugog. Jedino mi se ne sviđa ideja gdje piše da mogu dobiti refurbished uređaj, nadam se da će biti bez ogrebotina i slično jer je moj shield kao iz dućana.
Oni meni šalju zamjenski uređaj tek kada zaprime moj, i traže adekvatno pakiranje.
Sve u svemu, moram priznat da imaju poprilično dobar RMA, dopisivali smo se ravno 10 dana jer malo ja zakažem, malo oni, pa se odužilo. Ali su mi odobrili RMA na uređaj kupljen pred točno 4 godine. Doduše, ovdje je riječ o tvorničkoj grešci sa nedostatnom BT antenom, ali svejedno. Svaka im čast, gosn jakna ima opaki support.

Jel imao netko iskustva sa ovime, na naljepnici za dostavu piše Fedex, pa pretpostavljam da njih zovem i dogovaram, isto tako se nadam da oni postoje u HR jer ću se ranit ako ih nema.
EDIT:OK google, tj Fedexova stranica mi veli da je In-Time njihov partner u HR.

Javim se naravno i kada mi stigne zamjenski uređaj, zanima me živo da li ću uopće dobiti uređaj sa dodatnom antenom i da li će biti 2019 PRO sa upscalingom ili će biti 2017.

EDIT2: Evo samo da javim da ovo još traje. Izgleda da su zaboravili na mene ovi iz RMA, ali me se sjetio barbić iz supporta. Kontaktirao me i rekao sam mu da su zaprimili uređaj još 16.11 i da su po njihovom mailu novi trebali poslat 22.11. ali da mi se nitko nije javio. Support provjerio sa RMA i veli ide danas dostava (29.11.) i da ću dobiti tracking broj. Ispričava se na tome što me RMA zaboravio ...bla bla. A da budem iskren i ja sam skroz zaboravio, on me podsjetio na to.
__________________
Slobodno me dodajte na PSN

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 29.11.2022. u 05:04.
Disco je offline   Reply With Quote