View Single Post
Staro 08.11.2022., 14:24   #421
Dominus
Banned
Moj komp

Datum registracije: Oct 2022
Citiraj:
Autor Dr. Strange Pregled postova
Novi-stari kolega, ovo je tema o rtx4000 seriji, siguran sam da postoji tema adekvatna za featurese koji su "bliža" budućnost. Sve je to lijepo u teoriji, isto smo slušali za directx12, pa još čekamo punokrvnu dx12 igru koja će iskorištavati sve featurese koje dx 12 nudi. I sam Microsoft zaobilazi dx12 (Microsoft Flight Simulator).
Mladi kolega

DX12 naslova imas kolko hoces, a to o cemu ti pises nema veze s vezom jer ni ne razumijes kako stvari funkcioniraju.
Em kaj svaka igra danas ima tehničke nedostatke i greške koje se naknadno poliraju, nekad dize nekad krace, kao i ranije verzije MFS-a.

DX12 je samo alat koji je na raspolaganju developerima da iskoriste dodatne mogucnosti, to sta po tebi nema opravdana DX12 igra za tvoje shvacanje je tvoj subjektivni dojam, a ni najbolji software i hardware za razvoj igre ne znači da ce igra biti bolja/lijepša od one koju radi netko u lošijim uvjetima, sve je do proizvođaca koliko ulozi truda.

I kada vec spominjes nije ovo tema za feature, a koji se odnose upravo rtx 40 seriju, debelo si vise u off topic od mene koji svako malo zazivas intel i AMD na svakom trecem postu a nemaju nikakve veze ovdje.
Dominus je offline   Reply With Quote