Uključite USB compatibility mode. Vjerujte mi to pomaže jako kod tog kašnjenja daljinca. I da, i meni kontroler radi savršeno i odmah, nema kašnjenja.
Inače dopisujem se već par dana sa supportom da prvo probam ovako, na fino....nisam još dobio definitivan odg jer sam mu izbiflao sve što sam probao i čini mi se da nema odgovor.
Ako ne ide, onda ću zasukat rukave i naučit lemit.
Pitao me support da li sam ikada spojio bilo što drugo od BT uređaja i reko nisam, ali ajde da probam jedne od 3 para BT sluški sa Alija koje koristim doslovno svaki dan sa mobitelima i rade odlično i domet je barem 5m kada su spojene na mob....prvo kada sam ih spojio na shield, počelo sve trzat tj shield kontroler, daljinac, sve zapinje i ne radi nikako. OK, pokrenem smarttube i odmaknem se da vidim kao domet kad ono odmah nestane zvuk, ne da prekida ili neš, nego se odmah skroz izgubio. Na kraju sam skužio da moram biti max 20-30cm (da, CENTIMETARA!!) od shielda da bi sluške radile normalno.

Vrh, GG nV.
Inače, nedavno mi je počeo driftat shield kontroler kao lud, nije pomagala ni ona opcija za kompenzaciju drifta, i onda sam ga fino rastavio, očistio alkoholom kontakte u potenciometrima, sve to fino ispuhao i sada je savršen.
Čudi me jer je bio čist kao suza iznutra, doduše na vati je bilo crnog, valjda mrvice karbonskih stazica u poetnciometru.
Taj drift mi je bio ''super'' kada bi mi npr vratio film na početak i slične govnarije.
Inače čisto da se zna koji su to škrti govnari, uz taj krnji BT, u kontroleru su dvije zalemljene NiMh AA baterije....majko mila. A sam kontroler mi je iskreno odličan.