Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.11.2022., 12:24   #64193
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Nikada mi nece biti jasni ljudi koji su spremni toliko gorljivo braniti marku automobila ili vrstu pogonskog goriva automobila koji voze, te se na kraju i posvadjati javno radi toga. Pa nije da ja proizvodim taj isti automobil ili da ja imam nesto od toga sto ga vozim.
Jos su mi gori oni koji klasificiraju nekoga na osnovu onoga sto vozi, ali to sad nije tema...
Evo ja stjecajem okolnosti sada imam seljackog BMW-a 5 sa dizel motorom od 3l radi kojeg Greta ima nocne more, te malog gradskog strujica pored njega. Sto se mene tice, za pola godine ce umjesto njih biti mozda Ford ili Citroen. Znas koliko me briga koji auto vozim i na sto ga vozim dok god meni to odgovara?
Ne znam, imam osjecaj da ljudi po svaku cijenu moraju pripadati nekoj grupi i gorljivo braniti stavove te grupe iako ni oni sami ne znaju o cemu se tu radi. Do sada su to bile religije i ustase/cetnici, sad kad to vise nije politicki korektno onda se klasificiraju kao LBTG i vozaci elektro prometala. Uglavnom, gluposti na kvadrat...
WraGG je offline   Reply With Quote