View Single Post
Staro 02.11.2022., 11:25   #426
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
U mene jos uvijek sve "ok", ali da ima bagova - ima Najcesce mi se zbagira da mi ne prepozna usb dac. Zvuk ode na hdmi prema tvu iako je u postavkama shielda odabran usb dac kao output. Pomaze jedino reboot boxa ili reconnect dac-a. Nista na sto se vec nisam naviknuo svih ovih mjeseci, da ne kazem godina

Totalno sam odustao od shielda kao nositelja nekih uloga na kucnoj mrezi - ne hostam vise plex server na njemu, ne koristim ga za gamestream igranje, ne koristim vanjski storage za snimalicu, ne slusam vise ni deezer/lokalnu glazbu preko njega jer mi se deezer app cesto zbagira pa moram cupati napajanje iz shielda.

Bt konekcija s xbox kontrolerom, stogod ja radio i kakogod pozicionirao taj shield - jednostavno s vremena na vrineme dropa i samo zahebava u mozak. Odustao od igrica. Shield kontroler sam naivno kupio i stoji valjda pola godine prazan u ladici, mrzim ga dizajnom lol!

Malo pomalo sam prebacio te stvari sa shielda na nas i squeezebox i sada je shield postao samo glorificirani iptv/youtube streamer. Jbga... Nemam ni ja vise zivaca