View Single Post
Staro 01.11.2022., 19:51   #7668
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Haha vaš mindset je jako zahtjevan kolega, moj je malo skromniji, da rade igrice a ako moze i tjera nGlide za "cheat" 3dfx, jos bolje Tako da se još uvjek nađe dosta zgodnih laptopa koji ulaze u tu kategoriju koja mene zadovoljava. Btw sad je i laptop kolekcija komplena, uz Stefovu dolazi mi još jedno iznenađenje, taj bi trebao biti krunski dragulj mobilne kolekcije no o tom po tom kad sleti. Onda ih budem sve poslikao na hrpi, vjerovatno cu i sam za sebe zakljuciti da sam malo pretjerao haha, ali bilo je nekoliko tako dobrih (i povoljnih) prilika da jednostavno nisam imao srca propustiti ih

Haha a mekovi, bolje da ne krenem sa mekovima jer bude bio teski offtop, samo cu reci da po mom mišljenju uopce nije slucajno I naravno da je sve cudno i posebno i za sve vezano za njih trebas poseban alat ili neke zestoke kemije haha. Sigurno ima ljudi koji imaju use za njih koji opravdava premium koji se dere na njih, ali ja def nisam jedan od takvih. I sigurno ima neka tema Mac VS PC tu na forumu di blato leti sa svih strana tako da je daljnja rasprava za takvo mjesto. Besides samo bih se uzrujao kao i obicno tako da bolje da ne idemo u tom smjeru
Alien_200581 je offline   Reply With Quote