Citiraj:
Autor Trekkie4
Vidiš kolega, zato mrzim laptope. Nisam ih nikad imao ... niti namjeravam, a one retro još manje (iako sam dobio jednog na poklon od kolege @De5tr0yer-a - srećom pa ispravan!). Sve specifično za seriju i/ili model, nikakvi industrijski standardi, a lagano se kvare zbog pregrijavanja i činjenice da su nagurani kao ribe u konzervi.
U svakom slučaju čestitke na dobro odrađenom poslu 
|
Ovi retro su još super, trebaš vidjeti ove suvremene... Ili nedaj bog macbook. Ali moja 4 laptopa za DOS, W98, XP i W10 stanu u jednu policu u koju ne bi stalo niti jedno od ona 3 retro kucista (a di je jos monitor i periferija), tako da kad trebaš prostor ili mobilnost nema do laptopa. Da moram cukat desktop sa sobom po terenu za testirati mrežu pucao bi si u glavu

Tako da sve to ima svoje prednosti i nedostatke. Ali načelno se slažem, dijelovi su cirkus i ovo kaj sam skrpao ova dva sam imao jako puno srece iako inverteri su uglavnom dosta zahvalni za izmjenu, veci problem je dali ima mjesta za nabiti drugi na mjesto krepanog

A kaj se tice kuhanja i krepavanja uz dobro održavanje to nije problem. Naravno pod uvjetom da si u startu uzeo nekaj kvalitetnije a ne nekaj tipa Acerov kramp koji nudi tele2 za 29 kuna mjesecno ako potpises pretplatu za mob na 2 godine...
@Stef: Dobri su mi tvoji postovi kad nekaj delaš, uvjek dobro dokumentiras eventualne probleme ili recimo kao sad debljinu ovih padova. Može dobro doci kao šalabahter nekom ubuduce za te sitne detalje koje je tesko naci na netu