View Single Post
Staro 26.10.2022., 16:04   #10869
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Meni na S22 od updatea ni traga ni glasa.
Čudno da još nisi dobio update, jel ti mob ima EUX/EUY csc?

Citiraj:
Autor myroman Pregled postova
Ja sa S20 FE 5G ovaj OneUI 5 mogu samo sanjati...
Za S20 seriju, update je najavljen za 11. mjesec ako se ne varam.

Citiraj:
Autor locks Pregled postova
Jel ima štekanja kad ideš na Google feed, ili kad izlaziš iz kamere? Kakve su animacije? Ima li štucanja?
Ne koristim Google feed, to je jedna od Googleovih aplikacija koje po defaultu disejblam

Što se tiče animacija, kao što rekoh, nikad nisu bolje izgledale ni ljepše radile, nema trzanja ni kad izlazim iz kamere ili bilo koje druge aplikacije koju koristim... Doduše, što se tiče kamere - nisam ih ni prije imao na A12, ali ovo je sasvim drugi nivo. Mogu snimiti kratki screen record, da vidiš kako to izgleda kod mene, tj. ako su popravili framerate. Ako nisu, snimka će izgledati kao da je u 30fps

Edit: vidim da su popravili screen record, napokon. Sad snima u 60fps, tako da izgleda pristojno - bolje nego prije...
Uživo animacija izgleda još bolje jer je u 120fps. Inače, one 3 postavke za animacije u Developer settings su mi na default tj. 1x

Snimak

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
To dolazi u OneUI 5 po defaultu, mislim da će i za starije verzije OneUI-a doći kao update... Korisna stvar ako mob trebaš dati na servis, pritom ga ne moraš vratit na tvorničke postavke, a serviser nema pristup korisničkim fajlovima...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20221026_150457_Android System.jpg‎
Views:	199
Size:	348.6 kB
ID:	25681  

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 26.10.2022. u 16:42.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote