View Single Post
Staro 23.10.2022., 23:17   #7643
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Ovo mi je zanimljivo sa dx8, onda vjerojatno stavljaš puno novije drivere za Rage128 koji uključuju i druge modele. Rage 128 Pro je po svojim mogućnostima directx 6 grafa.

Iskreno, na kartici snage Rage128 ti je svejedno dal je AGP ili PCI. Plus što te dodatno koči taj 233. Neki jači PII bi, barem po meni, puno bolje odgovarao Rage128 Pro. Vrlo dobro se sjećam da je frend kupio P III 450 i dobio uz njega Rage 128 Pro.
MMX 233 mi je cpu za voodoo1.
Pa, Voodoo1 već imam ... samo sam želio neku AGP alternativu koja bude mogla preuzeti "posao" Voodooice, da ovu mogu staviti u drugu konfu.

A driver je mislim 2000 ili 2001. godina, zadnji službeni driver za R128 sa ATI web stranice. Kaže verzija "7192"

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
To je uvjek tako, ali kad jednom pogodis (i posejvaš redosljed i prave drivere) you are set

Ja sam jucer pola dana izgubio i "skurio" 2 instalacije win Me trazeci pravi driver za jednu Rage Mobility M1. Prvi driver je nakon instalacije u testovima i igrama imao napadaje psihodelije umjesto tekstura. Drugi driver je vrtio 3d mark 99 i 00 dobro ali UT je bio psihodelican haha. Tek treca sreca je pomogla, driver sa nekog starog Della (a uređaj koji se konfa je Sony rofl) se pokazao kompatibilnim i sve je izgledalo kak treba.

Nazalost niti jedan driver ne bude pomogao toj kartici da se ubrza malo haha, spora je AF (bar za moj ukus) Ali bazicnije stvari ce prožvakati...

Vezano za DX ne bi smjelo biti problema cak i da stavis gore 9tku jer su uvjek included i starije verzije pa si softver odabere sta i kako si bude vrtio.
Jedini problem je taj što sad ne budem više imao vremena za P233 konfu, stižu mi drugi poslovi na red.

Ali da, TREBALO bi sad raditi... Sa naglaskom na trebalo, budem pokušao zamijeniti grafu za drugu Rage128 i nadograditi RAM na 2x 64MB PC100. Iako za ovo drugo nisam siguran jer nemam dva identična 64 modula, a vidjevši koliko problema već ionako imam sa AGP, ne bih sad još želio miješati i RAM module.
  Reply With Quote