Citiraj:
Autor Trekkie4
Thx, budem probao prvom prilikom. Čini se da budem morao ponovo sve re-instalirati jer sam toliko stvari izmjenio (i zagadio registry) da sad imam "fantomska" ukazanja bivših instalacija i drivera. Ali jbga, trebalo je "pogoditi" dobitnu kombinaciju drivera, Windows-a i postavki.
|
To je uvjek tako, ali kad jednom pogodis (i posejvaš redosljed i prave drivere) you are set
Ja sam jucer pola dana izgubio i "skurio" 2 instalacije win Me trazeci pravi driver za jednu Rage Mobility M1. Prvi driver je nakon instalacije u testovima i igrama imao napadaje psihodelije umjesto tekstura. Drugi driver je vrtio 3d mark 99 i 00 dobro ali UT je bio psihodelican haha. Tek treca sreca je pomogla, driver sa nekog starog Della (a uređaj koji se konfa je Sony rofl) se pokazao kompatibilnim i sve je izgledalo kak treba.
Nazalost niti jedan driver ne bude pomogao toj kartici da se ubrza malo haha, spora je AF (bar za moj ukus)

Ali bazicnije stvari ce prožvakati...
Vezano za DX ne bi smjelo biti problema cak i da stavis gore 9tku jer su uvjek included i starije verzije pa si softver odabere sta i kako si bude vrtio.