Citiraj:
Autor Alien_200581
Probaj 16 i 32 bit isto, navodno da Rage 128 jako lijepo funka na 32 bitnoj boji uz puno manji impact / razliku u odnosu na 16 bitnu...
|
Thx, budem probao prvom prilikom. Čini se da budem morao ponovo sve re-instalirati jer sam toliko stvari izmjenio (i zagadio registry) da sad imam "fantomska" ukazanja bivših instalacija i drivera. Ali jbga, trebalo je "pogoditi" dobitnu kombinaciju drivera, Windows-a i postavki.
Citiraj:
Autor Exy
Po meni to i nije tako neobično, na tim niskim rezama će prije bottleneck bit cpu nego grafa. Lijepo se vidi po rezultatima na 640x i 800x (koji su identični) da je pentium jednostavno prespor za tu grafu.
Kad je rage 128 davnih dana izašao, preporučao se PII na 350+ ili nije bio ništa brži od Vudujice2.
I ovo što kaže Alien, ta kartica je bila poznata po tome da kod prelaska na 32 bita nije imala performance hit, to je bilo jako neobično onda. Znači njene prednosti se vide kod viših reza, uz 32 bitnu boju.
P.S. zašto directx8 na tako staru konfu, to je već dx za geforce3 
|
DX8 zato što ga je tražio instalacijski driver za Rage128, dobio sam poruku kod instalacije da treba instalirati DX 8.0
Inače, hvala na info. Sve ovo bih još i razumio, ali nekako sam očekivao da se performanse budu udvostručile (ili barem popravile) sa AGP Miniport driverom. Jer ponavljam - sve ovo što sam gore napisao je bez, i vodi AGP grafu kao PCI.