Citiraj:
Autor Chuxonja
Tzv. stiction i rješava se baš tako da ga zvizneš. Fora je da ga bočno kresneš da glave puste plate, bez da okomito mlate po njemu od udara i dodatno zgrebu površinu. Evo prvi slučaj da sam čudo da je netko baš imo posla sa time, scenarij na koji nisam naletio u divljini 
|
Hmm, nikad čuo za "stiction", iako sam čuo za diskove sa takvim problemom i da bočno udaranje može popraviti situaciju zbog čega sam i probao

Kao što sam već rekao, nisam imao puno toga za izgubiti ... tim više što disk ionako nije radio pa bih ga u najgorem slučaju zamijenio za drugi Quantum "Fireball", mislim da ih imam dva ispravna (plus jednog ispravnog ali bez elektronike, LCT serija)
Citiraj:
Autor Chuxonja
Thx za skenove, evo i onog plexi Levicoma kaj sam našo u AM2 buildu od prije par stranica. To je baš specifično neki đir sa time bio tih godina da sve živo bude prozirno. Nekak je brzo izumrlo sve skupa, samo su prozirne bočne ostale od svega toga, a RGB puni rupu umjesto UV farbi koje su se musikale po komponentama 
|
Da, dobro se sjećam tih dana. Kao što si vjerojatno vidio po mojim starim fotkama iz tog razdoblja, imao sam to ludilo i prošao ga. Sve je to lijepo dok komp nema previše žica, i dok ne "posauga" prašine, jer se onda lijepo sve vidi kroz prozirne stranice, a pogotovo plexi case poput ovog iz časopisa.
Također postoji još jedan problem... Vidim da su u recenziji napisali kako se pleksi lagano grebe što i nije neko iznenađenje. Naime, svi koji su imali (ili imaju) gramofon znaju da se na plastični poklopac (od sličnog, ako ne i istog materijala) ne smije NIŠTA odlagati. Dovoljno da staviš omot od ploče, povučeš ga lijevo-desno i gotovo - imaš ogrebotine. Sa tom razlikom da na gramofonu još možeš ispolirati poklopac (ili ga u najgorem slučaju zamijeniti), dok bi popravak ovakvog kućišta bio skup posao. Ali ga definitivno mogu zamisliti u nekakvom muzeju, ili na polici kao izložbeni primjerak. Znaš, što bi se reklo "conversation starter"
Citiraj:
Autor Roy
Ja prvo moram dovršiti neki projekt do upotrebljive faze da bi mogao pisati o tim stvarima 
|
Aha, znači tako... Pa daj čovječe uživaj malo u tim stvarima, koja je inače poanta starog hardvera ako se ne budeš sa njime zabavljao?
By the way, skinuo sam i napravio originalni P5A-B instalacijski CD od Asusa, pa ako želiš poklonim ti ga sljedeći put kad se vidimo.
Edit
Chux, evo ti još jedna stranica... Sve ovo je skenirano prije nekakvih godinu dana kad sam odgovarao nekome u temi. Imam i cijeli časopis ali uz najbolju volju nemam vremena SVE to skenirati od prve do zadnje stranice pa se nadam da ovo bude poslužilo...