Nego, da se (opet) vratim na P5A-B, Super 7-icu. Imam pitanje za sve koji prate temu, ali pogotovo kolege segregatora i Roya.
Dečki, kakvo je vaše iskustvo sa AGP grafama, kakve ste rezultate imali i uz koje procesore? Naime, ja imam prethodno-spomenuti Pentium MMX 233 sa Rage128 (novijim modelom, 32MB) ali rezultati bench testa su katastrofalni. Ispada da je Rage128 marginalno bolja od 3dfx Voodooice (V1), iako bih ovo morao ponoviti još jednom na istoj rezoluciji i provjeriti kakva je situacija.
U kratko, na 800x600, sa 16bit bojama jedva "gura" 15-20FPS što definitivno nije OK. Dobro znam Rage128, imao sam ih na bezbroj Slot 1 mašina i ova kartica može bez ikakve muke vrtiti igre poput Half-Lifea i NFS na 1024x768. Isto tako moram napomenuti da AGP MiniPort driver NIJE instaliran zato što mi Win95 javlja "Windows Protection Error" svaki put nakon instalacije, odnosno bootanja Win95 pa moram to skidati u Safe Mode-u.
Ali da se razumijemo, Direct3D i OpenGL rade bez problema. Gore je podignut DirectX 8.0 i sve to funkcionira kako treba. Samo je spor...