Citiraj:
Autor Mladenxy
Nakon poštenih testova ono što me najviše zanimalo i radovalo DLSS 3.0, ispalo je meh. Tehnologija koja ima smisla samo kod 100+ FPSa, je su vidljivi nedostaci sa ubacivanjem lažnog frejma kod nižih fpsova, recimo 75 fps gaming. U biti ispalo je i dobro jer me niš ne rajca u novoj seriji, DLSS 2.0 je prava stvar, upscaling koji nekada popravlja čak i nativnu rezoluciju zbog lošeg FXAA filtra.
Drago mi je da su cijene toliko divlje, jer opet ne rajca me onda ni malo, uopće ih ne razmatram čak ni za ublažavanje upgradetitisa.
Sve u svemu, ispalo super 
|
U biti te totalno kužim..
Kad doguras do nekog r5/i5 zen2 ili zen3, ili intel10+ generacije, i recimo tamo neke rx6600xt ili rtx3060ti nekako si došao do točke gdje je trenutno kao u raju..
Sve radi na 1080p ili 1440p skoz fajn, uglavnom se vrte igre koje taj hardware ne bacaju na koljena, a i u tim rijetkim naslovima postavke na medium details izgledaju gotovo kao ultra i stvarno je malo gejmera koji treba plakati za necim boljim..
Ja koji volim tražiti opravdanja da si kupim nešto bolje, bolji proc ili gpu, realno trenutno nemam ni jedno..
Moram promjeniti igru pod hitno jer sam ostao bez isprika