View Single Post
Staro 21.02.2006., 11:13   #4
m@tthew
AKA Vitez

m@tthew's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor blablu
Jesi li probao RAMe staviti u drugi komp mozda ti je oso utor na maticnoj, sto se tice pregrijavanja proca, ne znam da li si probao mjeriti temperaturu s SPEEDFANom
RAMe sam prebacio na sve utore, ubacio keks od frenda, isti shitt. Nije stvar u RAMima sigurno, prosli su 2x Memtest od 15min i isprobani su na 2 kompa.
Speedfan mi kao i ostali programi daje krivo ocitanje temprature proca. Jedino se MBM5 poklapa sa BIOSom, uvijek oko 55-65 stupnjeva. Na SpeedFanu imam 31. I to stvarno ne vjerujem da je tocno, cooler od proca mi je bar na 40 kad ga probam rukom.

S obzirom da je Forum bio nedostupan zadnjih par dana, da dodam update. CLK_SW mi je na ON (Auto), proc radi na FSB 100MHz i relativno je stabilan. No pokrenuo sam jedan dan S&M i pustio ga 8 minuta da radi, popela se temperatura na 66 stupnjeva i opet BSoD. No normalno se resetirao, ali opet se smrzao u Checkdisku. Kad sam ga pustio 2min da se ohladi opet je sljakao normalno. Dkl nije stvar u FSBu, samo je na 100MHz stabilniji (tj. tolerantniji)...
m@tthew je offline   Reply With Quote