View Single Post
Staro 12.10.2022., 21:40   #253
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor Eladio Pregled postova
Rekao si nešto što ako malo dublje razmisliš nema ni malo smisla.. zato kažem, evo u inat drugima pokreni biznis i dokaži da si u pravu. Ja predviđam da ćeš propasti u manje od godinu dana.
A kad baš inzistiraš, evo da te i upoznam s činjenicom da su u prodaji ITa u biti vrlo male marže, pogotovo kod komponenta kao što su procesori, grafičke itd. I to je tako kad je tržište stabilno, a kad nije kao sada pa kad imaš gubitke zbog zalihe robe s višom ulaznom cijenom od prodajne onda je tek banana..
Nije sramota ne znati, ali pitaj ako te nešto interesira, a ne da još drugima pametuješ da ne kažem i prozivaš trgovce da su šupci, pih
Iznio sam činjenice da nema opravdanja za toliku razliku u cijeni grafičkih kartica, nemam se ja što kome inatiti,a još manje dokazivati, ali hvala na poslovnom savjetu.
Koga sam ja to prozvao? Komentiram generalno situaciju na tržištu komponetni i uspoređujem s našim, pogledaj samo cijene na nabavi...rtx 3060 ti na Mindfactory 500 eura, a kod nas u dosta shopova isti model preko 5000 kn.
Naravno da ima i onih shopova gdje su cijene niže, u kojima prije svega i ja sam ostavljam novce, ali činjenica je da još uvijek neki trgovci koriste mining ludilo i drže visoke cijene, koje su danas nerealne.
Nisam znao da su trgovci svete krave na ovom forumu da ih se ne smije kritizirati, kao bilo koga drugoga, npr. političare.
Niti znam, niti me zanima tko se sa foruma čime bavi u životu, ali nisam imao namjeru nekoga uvrijediti ili njegovu profesiju, sve poštujem, ali sam izrazio nezadovoljstvo po pitanju cijena grafičkih kod nas i to je to i dalje smatram da nema opravdanja za razliku u cijeni u shopovima vani (npr. Njemačka) i kod nas, pogotovo kada se usporede životni standardi. Ako sam nekoga slučajno uvrijedio, ovim putem se ispričavam i završavam ovu temu da ne offtopičarim više.
slavonac90 je offline   Reply With Quote