Citiraj:
Autor The Exiled
Nemoj tak Mladene, nek čovek piše koliko god ga volja, a makar smo ti i ja imali kojekakvih rasprava na temu "rekordnih zarada" podjebavanja, koliko god se rečeno činilo čudno s moje strane - nisi ti loš.
I sam si rekel da ovo doživljavaš kao neku RPG igru kojoj gradiš svoj lik i to je to. Ja sam svojevremeno svoj orginalni profil neslavno uništil iz istog razloga koji JuiceBox spominje - nakupilo se previše toga.
Kasnije mi je bilo žal i ispal sam idiJot prve klase, a ovaj forum je ipak jedno od rijetkih mjesta na kojem se može pročitati svašta korisno i zanimljivo, kaj je zapravo i svrha ovakvih virtualnih okupljanja.
|
Pa nije da sam ja tim postom mogao stvarno utjecati na njega ili bilo koga drugog. Do njega je da li će postati ili ne, nije do mene. Ak mu ja uništavam forum lako me metne na ignore. Klikne na moje ime, i dodaj na listu ignoriranih.
Osobno nemam nikoga na toj listi, došao sam raspravljati, to je jedna od svrha foruma, razmjena različitih mišljenja. Ak mi se ne posta, ne budem postao.