View Single Post
Staro 11.10.2022., 19:52   #188
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Pogledao Stevičin review, apsolutno brutalna kartica. Ne sjećam se kad je nova generacija bila ovoliko brža od stare.
Ovo je prava stvar za nekog kome treba 4k/120 i ima para naravno.
Za manje od toga nema ni smisla kupovati.

No malo je ljudi koji će ovo platiti, vidim u Njemačkoj su od 2300 EUR pa na gore . Problem je što nvidia misli da je još uvijek jesen 2021. Situacija na tržištu je dijametralno suprotna, da ne kažem katastrofalna, pogotovo za high tech. AMD pao 60%, Intel 50%, nvidia 58%....mining ne postoji, inflacija, recesija, da ne spominjem ostale probleme u svijetu atm. Zaista je teško očekivati da će se ovo prodavati u količinama koje bi njih zadovoljile. Za one koji misle da se high end lako prodaje bez obzira na cijenu neka pogleda situaciju sa zen4 i matičnima....

Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
meni je još uvijek divota što nema igre koja se ne vrti na pristojnom FPSu na 1080p na r1200 i rx570 4gb izraubana od majnanja

vrijedi spomenit svako malo
To je to, to je to
Gayming nikad nije bio jeftiniji, kad kažem gayming onda mislim zbilja na igranje pred računalom, ne na plakanje curica kojima igra ne ide u 144 fps-a pa im to izaziva duševne boli i stvara emocionalne ožiljke
Exy je offline   Reply With Quote