View Single Post
Staro 09.10.2022., 23:07   #2437
keyser_s()ze
Premium

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
g402 sigurno nije manji miš

Meni crka na njemu middle click, u garantnom roku, ali žena bacila račun, posla ga kolegi sa foruma pa nek lemi ako oce

Sto se tice ovog HyperX dart, blesavi sa baterijom, dobijem upozorenje da je na 5% udjem u aplikaciju baterija na 45%... I ne sviđa mi se balans težine, vuče nazad, nisu bateriju dobro postavili.
Kako sam ja taj koji je lemio, htio bih se kratko osvrnut na miša, ali i na blisku konkurenciju.

G402, izvrstan i ugodan oblik za igranje (meni osobno naravno). Više nego dovoljan broj tipaka za bindove. Osobno sam već dva puta lemio novi gumb na srednjoj tipki (middle click u narodnom je0ziku), i opet šteka (ili duplo radi ili uopće neće). Da me ubiješ nije mi jasno.

Kad ga usporedim s G603 (kupio korišteno), G402 je bolji u svakom pogledu (opet meni osobno u ruci), osim u senzoru.

Očigledno je da je senzor u G603 (Hero) bolji i G403 sa svojom kombinacijom akcelerometra i AM010 nema tu kaj tražiti. Hero je za dva koplja bolji i prirodnije prati pokret ruke. Narvno govorim o svojem "osjećaju" i relativno ograničenom korištenju (ako igram, španam CS:GO, za koji ne znam koliko je relevantan).

Moja preporuka, ako čovjek kupuje Logitech, obavezno nešto s Hero senzorom. G603 je težak, ali nije loš (kod mene radi sa samo jednom Enelop bez problema 4 mjeseca).
keyser_s()ze je offline   Reply With Quote